Ne plotesojme nevojat tuaja ne fushen e ndertimit !

“ALTEC” sh.p.k punon prej disa kohësh në Shqipëri me një staf të kualifikuar dhe specializuar jashtë shtetit; Greqi, Itali dhe ofron gjithë potencialin e vet për të ofruar shërbimet më të mira ne sektorin e ndërtimit. Punimet tona tregojnë qartë gjithë cilësinë dhe standartin e Altec Group i cili ofrohet gjerësisht për këdo.

ikona-3
ikona-2
ikona-1
hidraulike

Rikonstruksion dhe interier ne cdo objekt
Punime ndertimore nga nje grup pune profesional
Izolime te te gjitha llojeve dhe shtrim parketesh
Punime hidraulike dhe sisteme te ndryshme( ngrohje , ftohje )

Punimet Tona

Back to Top