ALTEC GROUP bëhet distributor ekskluziv i Chigo Europe(AC & CAC)

ALTEC GROUP bëhet distributor ekskluziv i brandit të mirënjohur Chigo AC(Air Conditioning) dhe Chigo CAC(Central Air Conditioning) në Shqipëri.