ALTEC GROUP behet distributor i autorizuar i Hitachi Europe

ALTEC GROUP behet distributor i autorizuar i Hitachi Europe  per Shqiperi Kosove Maqedoni dhe Mal te Zi per produktet Ajer i Kondicionuar, Televizore, Frigorifer dhe Kamera.